2024 ÖZYES KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN DİKKATİNE !

Yayınlanma Tarihi: 14-10-2024

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ NECAT HEPKON SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Değerli öğrencilerimiz, Dokuz Eylül Üniversitesi Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi’ne hoş geldiniz. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz.

Kayıtlarımız 15-21 Ekim 2024 tarihleri arasında Seferihisar Yerleşkesinde (Turabiye Mah. Beyler Cad. No:4- Devlet Hastanesi karşısı) yüz yüze yapılacaktır.

Kesin Kayıt için gerekli belgeler

1- 2024 YKS Yerleştirme Sonuç Belgesi (https//sonuç.osym.gov.tr/ adresinden alınacak)

2- Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı (fotoğraflı) fotokopisi (aslı kayıt anında gösterilmelidir)

4- Fotoğraf (6 adet 4.5cm*6cm ebadında ve son 6 ay içerisinde çekilmiş, renkli, kadın öğrenciler için; kıyafet yönetmeliğine uygun, tüm yüz hatları belirgin, erkek öğrenciler için; sakalsız, numaralı gözlük kullananlar için gözlük camları renksiz olacaktır)