Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Listesi

Yayınlanma Tarihi: 09-09-2023

Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınav Kılavuzunda da belirtildiği üzere yedek listeden kayıt hakkı kazanmış olan adayların kesin kayıt işlemleri 11-15 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır ve 15.09.2023 tarihi saat 17:30’da kayıt yaptırmamış adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir. 15.09.2023 tarihi saat 17:30 itibarı ile hala boş kontenjan olması durumunda; Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi Öğrenci İşleri Kayıt Bürosu önünde kesin kayıt için eksiksiz olarak gerekli evraklarla birlikte hazır bulunan yedek adaylardan, en üst sıradan başlamak kaydıyla kontenjanlar dolana kadar sıra ile sesli çağırım yapılarak kayıt alınacaktır. Bu nedenle yedek adayların Spor Bilimleri Fakültesi ilan tabloları ile http://sporbilimleri.deu.edu.tr/ web adresini bireysel olarak takip etmeleri gerekmektedir. Yedek listeden kayıt hakkı kazanan adayların bölümlere göre listesi aşağıda bildirilmiştir.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü:

• İlk 24 yedek erkek aday kayıt hakkı kazanmıştır.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü:

• İlk 5 yedek erkek aday kayıt hakkı kazanmıştır.

• İlk 4 yedek kadın aday kayıt hakkı kazanmıştır.

• İlk 3 yedek milli aday kayıt hakkı kazanmıştır.

Spor Yöneticiliği Bölümü:

• İlk 4 yedek erkek aday kayıt hakkı kazanmıştır.

• İlk 5 yedek kadın aday kayıt hakkı kazanmıştır.

• İlk 3 yedek olimpik milli aday kayıt hakkı kazanmıştır.

• İlk 2 yedek olimpik olmayan milli aday kayıt hakkı kazanmıştır.