Spor Bilimleri Fakültesi Seferihisar Binamızın Açılışı

Yayınlanma Tarihi: 24-10-2019

Dokuz Eylül Üniversitemizin, Seferihisar’da bulunan ve bir süredir atıl durumda bekleyen binası, yapısal iyileştirmeler ve düzenlemelerin ardından Spor Bilimleri Fakültesi binası olarak yeniden hizmete alındı. Binanın açılış törenine Rektörümüz Prof. Dr. Nükhet HOTAR, üniversitemizin senato üyeleri, Seferihisar ilçe protokolü, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nin Seferihisar’da bulunan binası yeniden hizmete alındı. Yapısal düzenlemelerin ardından gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Nükhet Hotar, hayırsever Necat Hepkon’un desteğiyle yapılacak spor kompleksiyle milli sporcular yetiştiren fakültenin gücüne güç katılacağını söyledi. Ayrıca yeni binada bulunan egzersiz fizyolojisi laboratuvarına da önceki Dekan merhum Prof. Dr. Gürbüz Büyükyazı’nın adı verildi.”

Haberin devamı için;

Seferihisar’dan Dünyaya Açılacağız