ÖZEL YETENEK ÖN KAYIT BAŞVURULARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Yayınlanma Tarihi: 14-08-2023

• Antrenörlük Eğitimi Bölümü sadece branş sınavlarından öğrenci kabul etmektedir. Tercihi Antrenörlük Eğitimi olan ama branş seçimini YOK yada DİĞER seçen adayların 14.08.2023 mesai bitimine kadar branş tercihlerini sistem üzerinden güncellemesi gerekmektedir. Aksi takdirde antrenörlük eğitimi bölümünü tercih edemezler.
  • Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü ise Y-TYT ham puan başarı sıralamasına göre ilk 800.000’in içerisindeki öğrencileri kabul etmektedir. Y – TYT ham puan başarı sıralaması 800.000’in üzerinde olup da öğretmenliği tercih eden adayların 14.08.2023 mesai bitimine kadar başvurularını sistem üzerinden güncellemesi gerekmektedir. Aksi takdirde Öğretmenlik Bölümü tercihleri geçersiz sayılacaktır.