DEÜ’lü öğrenciler, kariyer zirvesinde

Yayınlanma Tarihi: 17-06-2019

Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi evsahipliğinde gerçekleşen Kariyer Fuarı, Altınordu FK, Göztepe SK, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği temsilcileri, spor amaçlı hizmet veren firmaların temsilcileri ve öğrencileriyle gerçekleştirildi. Dokuz Eylül Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Pınar Süral Özer’in açılış konuşması ile başlayan etkinlikte, Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Güçlü, “Henüz birincisini düzenlediğimiz bu etkinlik, artık fakültemizde her yıl düzenlenek. Spor endüstrisi ile öğrencilerimizi bir araya getirerek, onların kariyer hedeflerine katkıda sağlamaya çalışacağız. Onların geleceklerine verecekleri yönde yollarını aydınlatmak bizim asli görevimiz. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz için üretken ve yenilikçi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kulüp ve firma temsilcilerinin ise öğrencilere yönelik tanıtım sunumlarını gerçekleştirdiği etkinliğin sonunda, katılımcılara Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Güçlü tarafından teşekkür belgesi verildi.