Değerli Öğrenci Adaylarımız

Yayınlanma Tarihi: 05-10-2022

Değerli Öğrenci Adaylarımız; üniversitemizi tercih eden ve yerleşen öğrencilerimizi kutluyoruz.

5 -9 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılan özel yetenek sınavı sonuçları, 16 Eylül 2022 tarihinde tüm asil ve yedek adaylar dahil olacak şekilde tüm bölümler için tek liste olarak fakültemiz web sayfasında yayınlanmıştır. Sınav sonucuna itirazı olan tüm adaylar için de 19 – 20 Eylül 2022 tarihleri arasında iki gün itiraz süresi tanınmıştır. Süresi içerisinde gelen itirazlar sınav itiraz komisyonu tarafından ivedilikle değerlendirilerek karara bağlanmış ve sonuçlar itiraz sahiplerine yazılı olarak bildirilmiştir. Ardından 16 Eylül 2022 tarihinde yayınlanan listede asil olarak kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenci adaylarının 21 -23 Eylül 2022 tarihleri arasında fakültemize kesin kayıt yapmaları için üç günlük süre verilmiştir. 23 Eylül 2022 tarihinde kayıtlar kapandıktan sonra kontenjanlar dolmadığı için 26 Eylül 2022 tarihinde fakültemiz web sayfasında kontenjanları dolmayan bölümler ve bu bölümlerdeki öğrenci sayılarını da gösterir bir tablo yayınlanarak tüm yedek adaylarımıza 26 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında kayıt yaptırmaları için beş günlük süre tanınmıştır.

Bu süre içerisinde kayıtlar için fakültemize şahsen müracaat eden yedek adaylardan yedek listesinin en üst sırasında bulunan adaylardan başlamak üzere başvuruları alınmıştır. 30 Eylül 2022 tarihinde saat 17:30 itibarı ile tüm yedek adayların başvuru işlemleri durdurulmuş ve sonrasında gelen yedek adayların başvuru talepleri kabul edilmemiştir. 30 Eylül 2022 saat 17:30’ a kadar yedek kayıt başvurusu yapan adayların başvuruları kabul edilmiştir. Bu başvurular neticesinde Antrenörlük Eğitimi ve Spor Yöneticiliği Bölümü kontenjanları dolmuştur. Kesin kayıt hakkı kazanan yedek adayların kalacak yerlerinin olmadığını, hafta sonu olması sebebi ile iki gün konaklamalarının kendilerine maddi olarak sıkıntı yaşatacağını sözlü olarak sınav üst komisyonuna bildirmeleri üzerine, sadece 30 Eylül 2022 saat 17:30 a kadar başvurularını yapmış olan adayların kayıtları personelimizin özverili çalışmaları ile saat 23:00 a kadar tamamlanmaya çalışılmıştır.

Fakültemize gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.

Dokuz Eylül Üniversitesi Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi Özel

Yetenek Sınavı Üst Komisyonu