2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bölüm Öğrenci Temsilci Seçimi Duyurusu

Yayınlanma Tarihi: 20-10-2022

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bölüm Öğrenci  Temsilci Seçimi Duyurusu

Fakültemiz Antrenörlük Eğitimi bölümü, Spor Yöneticiliği bölümlerine temsilci olmak isteyen bölüm öğrencileri 26/10/2022 tarihine saat 12:00’ye  kadar Öğrenci İşleri Birimine başvurmaları gerekmektedir.

Seçim 27/10/2022 tarihinde  saat 13:00’de Derslik 2 de yapılacaktır.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ BELİRTİLEN SAAT VE YERDE KENDİ BÖLÜM TEMSİLCİLERİ İÇİN OY KULLANABİLİRLER.

Detaylı bilgi için: DEÜ Öğrenci Konseyi ve Öğrenci Temsilci Seçimi Yönergesini inceleyebilirsiniz.

Bilge Kaan Altunoğlu

Fakülte Sekreter V.