2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı-Tek Ders Sınavı Başvuru Sonuçları

Yayınlanma Tarihi: 19-07-2023

“Dokuz Eylül Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 8.maddesi (3) bendinde belirtilen “Azami süreler içinde takip ettiği eğitim-öğretim programının bir tanesi hariç, diğer bütün derslerini ve varsa stajları ile bitirme projesini başarmış olan öğrenciler için 20 nci maddenin birinci fıkrasında belirtilen şartları sağlamak koşuluyla başarısız oldukları dersten tek ders sınavı açılır. Ancak, bağıl değerlendirme sistemi uygulayan programlarda, başarısız olduğu dersten AA alması halinde, genel not ortalaması 2.00’ın altında kalacak öğrenciler, tek ders sınavına giremezler” ibaresine istinaden 20 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak tek ders sınavına katılacak öğrencilerin listesi ile sınav saati/salonu için tıklayınız.