Tek Ders Sınav Duyurusu

Yayınlanma Tarihi: 03-02-2023

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tek Ders Sınav Duyurusu

Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları’nın 7.maddesi 3 fıkrasında yer alan “Azami süreler içinde takip ettiği eğitim-öğretim programının bir tanesi hariç, diğer bütün derslerini, varsa stajları ile bitirme projesini başarmış olan öğrenciler için bu Uygulama Esaslarının 19 ncu maddenin birinci fıkrasında belirtilen şartları sağlamak koşuluyla başarısız oldukları dersten tek ders sınavı açılır. Ancak, başarısız olduğu dersten AA alması halinde, genel not ortalaması 2.00’ın altında kalacak öğrenciler, tek ders sınavına giremezler. Tek ders sınavları ile ilgili diğer esaslar, Fakülte Yönetim Kurulu tarafından belirlenir” hükmü doğrultusunda 2022-2023 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı sınav sonuçları itibariyle mezuniyet aşamasında olup, yalnızca bir dersten başarısız durumdaki öğrenciler için açılacak olan tek ders sınavına ilişkin sınav başvuru tarihleri ve sınav tarihi aşağıdaki gibidir:

• 06-10 Şubat 2023 tarihleri arasında dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.
  • 14 Şubat 2023 tarihinde saat 10:30’da yüz yüze olarak tek ders sınavı yapılacaktır.
  • Tek Ders Sınavı Başvuru Formu için tıklayınız.