MEMNUNİYET ANKETİ VE DERS DEĞERLENDİRME ANKETİ DUYURUSU

Yayınlanma Tarihi: 02-12-2022

MEMNUNİYET ANKETİ VE DERS DEĞERLENDİRME ANKETİ DUYURUSU

Üniversitemizin Kalite Güvence Sistemini geliştirmek ve iç paydaş geri bildirimlerini almak üzere her yıl uygulanan, doldurulması gönüllülük esasına bağlı olan Öğrenci Memnuniyet Anketleri 01 Aralık 2022-31 Aralık 2022 arasında  DEBİS üzerinden ANKETLER bölümünde  kullanıcılara açık kalacaktır.

Eğitimde Kalite  Ölçme  ve  Değerlendirme”  çalışmaları  kapsamında  yürütülen  ve  yine doldurulması gönüllülük esasına bağlı  olan Öğrenci Ders Değerlendirme Anketleri de 15 Aralık 2022-15  Ocak  2023 tarihleri  arasında, DEBIS üzerinden lisans ve ön lisans öğrencilerine açık kalacaktır.

Öğrencilerimizin değerli görüş ve düşüncelerinden elde edilecek veriler,  üniversitemizin her  alanında  daha  iyi  eğitim  ve  hizmet  verebilmesi  için  planlanacak iyileştirmelere önemli katkılar sağlayacaktır.