Şampiyon Futsal Takımımız Rektörlük Ziyaretinde

Yayınlanma Tarihi: 26-04-2024

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Salon Futbolu Bölgesel Ligi’nde şampiyonluğa uzanan #universitemDEU takımımız oyuncuları, DEÜ Rektör V. Prof. Dr. Mahmut ile bir araya geldiler. DEÜ Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Fethi Arslan, futsal takımı antrenör öğretim elemanları ve öğrencileri ile birlikte tamamı DEÜ Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi olan oyuncularımız elde ettikleri Bölgesel Lig Grup Birinciliği kupası eşliğinde Süper Lig hedeflerinden bahsederek, mayıs ayında yapılacak Play-Off karşılaşmaları için destek istediler. Rektör V. Ak: “Oyuncularımızı bir kez daha yürekten tebrik ediyor, Süper Lig yolunda kendilerine başarılar diliyoruz.” dileklerinde bulundu.